Triathlon wedstrijden Meetria in 2018:

Zondag 3 juni 2018 organiseert Meetria haar triatlon wedstrijden. U kunt kiezen uit volgende wedstrijden : 1/8e drafting voor trio's of individueel, 1/8e drafting bedrijven triatlon, 1/4e non drafting voor trio's of individueel. Vanaf 1 1 2018 zijn de inschrijvingen geopend via de website van triatlon Vlaanderen. Het wedstrijd parcours is hetzelfde als vorig jaar. De wissel en aankomstzone zijn wat aangepast zodat deze toegankelijker zijn voor de supporters. Het fiets- en loopparcours wordt in omgekeerde richting gereden en gelopen dan vorig jaar. Meer informatie hierover kunt u terugvinden door links op de menu knop : Triathlon 2018, te klikken.

Ook dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar een goed: vzw LGD Aliance Belgium.
Meer info over de vzw en de werking vind je op www.lgdalliance-europe.org.

Voor de sportievelingen uit Hoogstraten:
Wij van Meetria, vinden triathlon een ontzettend leuke sport en denken dat nog veel meer Hoogstratenaren hieraan plezier zouden kunnen beleven. Om jullie een duwtje in de rug te geven om hiermee te starten hebben we dit jaar voor de 1/8e en 1/4e wedstrijd een apart podium voor de beste 3 Hoogstratenaren dames en de beste 3 heren met mooie natura prijzen. Dus daag elkaar uit, schrijf je in en ervaar hoe leuk trialton kan zijn.


Wat is Meetria en hoe kunt u lid worden:

Meetria is een triathlon club aangesloten bij Triatlon Vlaanderen. Onze club geeft wekelijks zwemtrainingen aan onze leden in het Sportoase zwembad in Hoogstraten. Voor de jeugdleden op woensdag middag en voor de volwassenen dinsdag en donderdag avond. In de zomer zwemmen we gezamenlijk in de Mosten in Hoogstraten. Daarnaast wordt jaarlijks in het voorjaar een trainingskamp ingepland. Als lid van Meetria wordt u opgenomen in de facebook pagina voor de meetria leden om gezamenlijk wedstrijden te plannen en resultaten met elkaar te delen. Leden worden verder op de hoogte gehouden van alle relevante informatie via een maandelijkse nieuwsbrief. Als u meer informatie wenst of lid wenst te worden kunt u onze contact gegevens terugvinden door links in het menu op de menu optie "Contact gegevens" te klikken. Daarnaast organisatie Meetria jaarlijks, het eerste weekend van juni een triathon wedstrijd. Meer over de jaarlijkse wedstrijd kunt u terug vinden op deze website.