Triathlon wedstrijden Meetria in 2019:

Zondag 2 juni 2019 organiseert Meetria haar triatlon wedstrijden. U kunt kiezen uit volgende wedstrijden : 1/8e drafting voor trio's of individueel, 1/8e drafting bedrijven triatlon en 1/4e non drafting voor trio's of individueel. Vanaf 1 november 2018 kan er ingeschreven worden (klik links in de menu balk op "INSCHRIJVING TRIATHLON 2019"). In 2019 kunnen we in totaal voor alle wedstrijden samen 400 inschrijvingen verwerken. Inschrijven is mogelijk tot alle 400 plaatsen ingevuld zijn en uiterlijk tot 26 mei 2019.

Goede doel 2019:
Zoals elk jaar gaat ook dit jaar een deel van de opbrengst naar een goed doel. Voor 2019 is dit de VZW De Vrolijke Ruitertjes.
VZW de Vrolijke Ruitertjes is een paardrijvereniging voor personen met een beperking, erkend door de sportraad van Hoogstraten. De VZW is opgericht te Hoogstraten in het jaar 2000 en gevestigd op de Hinnenboomstraat 15. Sinds de oprichting komen er verschillende scholen en instellingen voor personen met een beperking regelmatige paardrijden. Buiten deze groepen zijn er ook verschillende leden die in hun vrije tijd naar de VZW komen om te ontspannen. Gezien de uiteenlopende noden van deze kinderen is het noodzakelijk om over verschillende brave paarden en pony's beschikken. De braafste paarden van de VZW zijn al wat ouder en enkele van hen zijn ondertussen helaas overleden. Meetria zal de VZW steunen in hun zoektocht naar nieuwe paarden voor de kinderen.
Indien u meer informatie wenst over de VZW kunt u contact opnemen met Frank Fokker op het nummer 0495 16 02 96.

Wat is Meetria en hoe kunt u lid worden:

Meetria is een triathlon club aangesloten bij Triatlon Vlaanderen. Onze club geeft wekelijks zwemtrainingen aan onze leden in het Sportoase zwembad in Hoogstraten. Voor de jeugdleden op woensdag middag en voor de volwassenen dinsdag en donderdag avond. In de zomer zwemmen we gezamenlijk in de Mosten in Hoogstraten. Daarnaast wordt jaarlijks in het voorjaar een trainingskamp ingepland. Als lid van Meetria wordt u opgenomen in de facebook pagina voor de meetria leden om gezamenlijk wedstrijden te plannen en resultaten met elkaar te delen. Leden worden verder op de hoogte gehouden van alle relevante informatie via een maandelijkse nieuwsbrief. Als u meer informatie wenst of lid wenst te worden kunt u onze contact gegevens terugvinden door links in het menu op de menu optie "Contact gegevens" te klikken. Daarnaast organisatie Meetria jaarlijks, het eerste weekend van juni een triathon wedstrijd. Meer over de jaarlijkse wedstrijd kunt u terug vinden op deze website.