Triathlon wedstrijden Meetria 2018:

We kunnen tevreden terugkijken naar onze triatlon wedstrijden van 2018. Iedereen die dit mee mogelijk heeft gemaakt : heel erg bedankt. Aan alle deelnemers die er altijd een prachtige wedstrijd van maken en een leuk kijkstuk voor de vele supporters. Maar vooral ook aan de vele vrijwilligers die al dagen bezig zijn met de voorbereidingen en op de dag zelf zorgen dat alles goed verloopt. Ook de vele sponsors die ons al jaren steunen en er voor zorgen dat we elk jaar weer een bijdrage kunnen leveren aan een goed doel. IEDEREEN DANKUWEL !

De resultaten van de wedstrijden kunt u terugvinden door links in het menu onder "Resultaten Meetria evenementen" te klikken op : "1/8 & 1/4 Triatlon 2018". Het bestuur is samen met haar leden gestart met de evaluatie van de wedstrijden van 2018 en de voorbereidingen voor volgend 2019. Zodra hier meer over bekend is zult u dit kunnen raadplegen op deze site. Hopelijk tot volgend jaar !

Wat is Meetria en hoe kunt u lid worden:

Meetria is een triathlon club aangesloten bij Triatlon Vlaanderen. Onze club geeft wekelijks zwemtrainingen aan onze leden in het Sportoase zwembad in Hoogstraten. Voor de jeugdleden op woensdag middag en voor de volwassenen dinsdag en donderdag avond. In de zomer zwemmen we gezamenlijk in de Mosten in Hoogstraten. Daarnaast wordt jaarlijks in het voorjaar een trainingskamp ingepland. Als lid van Meetria wordt u opgenomen in de facebook pagina voor de meetria leden om gezamenlijk wedstrijden te plannen en resultaten met elkaar te delen. Leden worden verder op de hoogte gehouden van alle relevante informatie via een maandelijkse nieuwsbrief. Als u meer informatie wenst of lid wenst te worden kunt u onze contact gegevens terugvinden door links in het menu op de menu optie "Contact gegevens" te klikken. Daarnaast organisatie Meetria jaarlijks, het eerste weekend van juni een triathon wedstrijd. Meer over de jaarlijkse wedstrijd kunt u terug vinden op deze website.